Slaggrindar

slaggrind.jpg

Tillträdeskontroll


Slaggrindar kompletterar perfekt vårt stängselsystem. Med avseende på fyllning och även stängselanslutning kompletterar de stängselsystemet till en sluten enhet.


Användningar


Antingen det gäller privat-, offentligt eller ett industriområde är slaggrindar en idealisk kombination med alla stängselsystem.


Systemfördelar


  • Variabel öppningsriktning och anslag
  • Enkel montering
  • Stabil konstruktion
  • Brett sortiment, snabb leverans
  • Handtagssats med långt beslag
  • Fyllning med fyrkantrör 25/1,5mm, plattstav- eller dubbelstavspaneler

Ram
Högvärdig, vridningsstyv konstruktion av fyrkantrör: Mått enligt statiska krav.

Stolpar
Stolpar av fyrkantrör. En speciell fyrkanttråd fastsvetsad på stolpen, som möjliggör anslutning av alla  stängselsystemen. Varje vinkel för den vidare stängseldragningen kan realiseras. Stolplock av hård PVC.

Rostskydd
Dubbelgrindarna varmförzinkas efter önskemål enligt DIN EN ISO 1461 – detta garanterar en lång livslängd – eller får ytterligare en högvärdig pulverbeläggning. Därvid sker i anslutning till förzinkningen en mekanisk förbehandling för en optimal yta. En grundning med epoxypulver garanterar bättre vidhäftning och optimal livslängd på beläggningen. Pulverbeläggning med polyester rundar av väderleksskyddet optimalt.

Ytvarianter
  • varmförzinkad
  • Pulverbeläggning i RAL 6005 (grön), RAL 7030 (grå), RAL 9010 (vit) eller RAL 7016 (antracit) - Specialfärger enligt RAL på begäran.

Gångjärn
Många inställningsmöjligheter – i öppningsriktning och anslag – som resultat av den ställbara raminfästningen av gjutgods. Stolpfäste är påsvetsat.

Låssystem
Rörramslås förberett för profilcylinder på plats, handtagssats med långt beslag av eloxerad aluminium. Ett inställbart, losshakningssäkert låsanslag möjliggör anpassningen till olika öppningsriktningar.

Marklåsanordning
2-delade grindar levereras som standard med regling, som kan anpassas till olika öppningsriktningar med hjälp av ställbara hållare. Oavsett vilken yta grinden har så är reglingen alltid i varmförzinkat utförande.

Grindsektionsbredder
Standardbredder till 3000 mm (2-delad = 6000 mm genomgångsbredd). Större bredder på begäran

Grindhöjder
Standardhöjd till 2400 mm. Höjder upp till ca. 4000 mm på begäran.

Grindramsfyllningar
Stavfyllning fyrkantrör mm (standard) Plattstålspanel eller 2D Dubeltrådspanel

Referensbilder



Halsängs Stängsel AB, Halsäng 4, 521 93 FALKÖPING - Telefon: (+46)515-460 40 - E-post: info@halsang.se